Meillä oli perjantaina kamala riita, ja häiden suunnittelu ei tällä hetkellä paljon kiinnosta. Löysin viime viikolla netistä ihania postimerkkejä joita olisi kiva laittaa hääkutsuihin. Onneksi tässä on aikaa suunnitella aina silloin kun siltä tuntuu ja innostaa.

 

Tässä kuva ihanasta postimerkistä.

Olimme eilen uimahallissa kolmen siskoni kanssa ja meillä oli mukana kaikki lapset, yhteenstä kuusi. Pikku-E sai jäädä kotiin, hän ei ole vielä koskaan käynyt uimahallissa. Täytyy ottaa asiakseen viedä hänet joku päivä, en vaan ole varma onko hän yhtä innokas vesipetoi kuin tuo neito-M. Kaikki lapset nauttivat kovasti ja tunti vierähti kuin siivillä. Olimme koko perhe eilen niin väsyneitä että kävimme kaikki nukkumaan seitsemältä. Teki todella hyvää nukkua univelat pois, tänään taas jaksaa.

 

Olemme lähdössä torstaina Teen kanssa isäni mökille pariksi päiväksi, ILMAN LAPSIA!! Tekee suhteelle niiiin hyvää viettää laatuaikaa. Tee saa luvan viedä minut veneajelulle kahdestaan. Rakastan kahdenkeskisiä hetkiämme kun Teen jaksaa keskittyä minuun eikä neito-M ole kiljumassa vieressä kun isi ja äiti kehtaa halata toisiaan. Nukumme aamulla pitkään, syömme hyvin ja toivottavasti jaksamme huoltaa vähän parisuhdettakin.